Viete, neraz som sa dostala do diskusie o homeopatii. A mám takú skúsenosť, že ak sa človek pýta preto, že len chce oponovať a hľadať chyby, môžete uviesť tisíc odkazov, márne... Možno to nie je Váš prípad, hoci podľa Vašich reakcií nielen na moje príspevky to zatiaľ nevyzerá inak (zámerne píšem zatiaľ, lebo nerada škatuľkujem ľudí). Preto som sa naučila odpovedať tomu, kto sa pýta, lebo potrebuje pomoc. Diskusie "kto z koho" neprinášajú osoh ani jednej strane. A práve preto aj hovorím, všetko, čo som písala, je historicky overiteľné, hľadajte, uvidíte, že nájdete. Ak to ale pre Vás nie je téma, ktorá by ovplyvňovala Váš život, tú námahu nemusíte vynaložiť. A záverom ešte, aby sme sa nebavili len o historických postavách, poznám niekoľko kresťanov, konkrétne katolíkov, ktorí homeopatiká zdarne užívajú, a nijako to neovplyvňuje ich vieru, duchovný život a osobnosť. A poznám aj veriacich rodičov, ktorí by chceli dať dieťaťu, ktoré má brať už štvrté ATB za dva mesiace, niečo iné než chémiu, ale dozvedia sa, že homeopatia je niečo zlé, a tak je ich dieťa odsúdené na branie liekov s ťažkými nežiaducimi účinkami, ktoré už reálne negatívne ovplyvňujú človeka na fyzickej a neraz aj na psychickej úrovni (čo sa dá ľahko overiť v príbalových letáčikoch). Preto nech každý skúma a premýšľa. Nemali by sme čakať, že nás niekto bude o niečom donekonečna presviedčať. A Vy určite ste hľadajúci a skúmajúci človek, inak by ste neboli v tejto diskusii a na tejto stránke, preto verím, že na presviedčanie nie ste odkázaný. S prianím všetkého dobrého, Michaela.
Re:Re:Re:
Michaela | 17.05.2012