Vy stema s uroinfektom nevidel, ale moji doktori ano. Bolo im to asi jedno, že nemožem ani len žiť a napchávať ma ATB je podla Hippokratovej prísahy asi OK, lebo 2 roky nonstop užívania ATB asi neškodí. Ved čo , sme pre nich len číslo.Že som si odležala kvoli tomu v nemocnici a odfajčili mi pečeň je tiež OK. Titul pred menom Mudr. Z mojho takmer 5 ročneho utrpenia ma dostali silne koncentraty bylin, odvtedy mam pokoj, je to už 9 rokov. Cela rodina sme len na bylinkách a odvtedy sme zdravi, moj syn ešte nikdy nebral ATB a to ma 6 rokov. Vela Mudr robí homeopatiu, tak ako vela Mudr robí len klasickú medicínu a uznávajú len patentované lieky, odpísať všetkých homeopatov liečiteľov na základe jednej tety? Moja mama merala špeciálnym prístrojom ľudí asi 7 rokov v kuse, pomohla väčšine z nich a naprávala veci čo doktori pohnojili alebo aj nezistili. Titul nemala žiadny a doktorom by mohla prednášať. Lenže doktori sú slepí a hluchí, budú si mleť to isté dokola čím ich kŕmila lekárska fakulta, je to čistý výplach mozgov, sektárske myslenie. Momentálne poznám len 3 dobrých doktorov zaoberajúcich sa celostnou medicínou, a to som ich v živote stretla stovky
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re::)
Lucia M | 14.05.2012