Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re::)

Lucia M | 13.05.2012

Zaujímavé že Vám vadia práve homeopatiká, ale napr wallmark vitamíny a šumáky nie. To je čistý humus. Na tom lekárne nezarábajú? Veď napr. Marťankovia sa predávajú na kilá. Tiež je to určené pre zdravie človeka. Deti majú z toho ťažké alergie, dokonca som počula o hospitalizácii po užití jedinej tabletky, taká silná alregická reakcia na to bola. O samotnej ATB a tzv. liečbe uroinfektov by som mohla napísať román, vďaka nim som skončila v nemocnici so zápalom obličky a v rovnakom čase som mala nábeh na hepatitídu (po 2rokoch sústavnej liečby uroinfektov pomocou ATB). To na margo toho čo sa predáva v lekárňach, predpisuje a má pomháť liečiť. Na homeopatiká som zatiaľ nič zlé nepočula, nikto z nich neomdlel, neumrel, nemal alergie. Práve naopak. Predpisuje a odporúča ich aj mnoho ludí s titulmi pred menom, za menom. Homeopatiká stoja prá korún, človeka vyliečia, musí to byť zisk jak sviňa. Porovnávať neporovnateľné : čiže fenol ústami vs fenol do svalu nemá štipku logiky, hlavne od niekoho kto je vysokoškolsky vzdelaný.

Pridať nový príspevok