Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:a (akože)fenol v homepatikách Vám nevadí???

Ing. Marián FILLO | 07.05.2012

Ja neviem, kto ste, a ani sa na to nehrám (iba kladiem otázku), pretože - na rozdiel odo mňa - sa skrývate za anonymnú prezývku "Answer".

Keďže však razím prístup "podstatná je myšlienka, nie jej autor", tak Vám napriek tomu odpovedám na Vaše námietky.

Či už ste Solovič, Krištúfková alebo ktokoľvek iný z tejto sekty, je koniec koncov jedno, pretože ide vlastne o akúsi kolektívnu dušu, ktorá vyznáva jednu a tú istú dogmatiku, jeden a ten istý kvázi-vedecký prístup k poznaniu a poznávaniu, plný drobných a niekedy aj úplne hrubých iracionalít, plný demagógie, nepodložený overiteľnými faktami, s (na prvý pohľad sotva postrehnuteľnou) prekrútenou logikou, postavený na autoritách, zakladajúci si na akademickom vzdelaní (tzn. na papieroch a tituloch, nie na skutočných vedomostiach a vlastných výskumoch), ignorancii či nepochopení ďalekosiahlych súvislostí, slepo veriaci výrobcom vakcín a nekladúci nepríjemné "spochybňujúce" otázky, veď - ako sa vyjadrujú niektorí "ezoterici" - "pochybnosť je negatívna energia". Viď napr.:
Ivan Bakoš: Kritici očkovania jednoznačne škodia
https://www.sme.sk/c/4263387/ivan-bakos-kritici-ockovania-jednoznacne-skodia.html

To, že som pre Vás paranoik, mi je srdečne ukradnuté. :-)))
Nijak sa ma to nedotýka, ani ma to neuráža, ani nič toho druhu. :-)

Nikto v mojom okolí nekúri uhlím. Bývam na panelákovom sídlisku v Žiline, najbližšie rodinné domy sú pekných pár sto metrov a súdiac podľa pohľadu na ne v zime, zjavne všetci kúria plynom alebo elektrinou.

Opäť sme tu ale pri rozdiele medzi intravenóznym/intramuskulárnym a orálnym podaním. Ale čo sa vôbec čudujem, že Vám to nenapadlo, že?

Pridať nový príspevok