Re:Re:Re:Re:Re:a (akože)fenol v homepatikách Vám nevadí???

Ing. Marián FILLO | 06.05.2012

Hoax to naozaj nie je, pretože tá látka je prudko smrteľná, ba dokonca práve na tento účel (zabíjanie) bola húfne využívaná.

Všimnite si, že v článku kladiem otázku:
"Koľko chronicky chorých dôchodcov asi tak "zarve" po očkovaní proti pneumokokom, v rámci ktorého dostanú 0,125% dávky fenolu, zaručene smrteľnej pre zdravého dospelého človeka?"

Ja to neviem, ani sa nehrám na to, že to viem. Vy sa však hráte na to, že viete niečo, čo vyvracia akúkoľvek možnosť, že by dôchodca umrel na následky očkovania vakcínou Pneumo 23, presnejšie: na následky injekčného podania fenolu v rámci tohto očkovania. Keď sa ale pozrieme bližšie na Vaše "argumenty", tak zistíme, že
1. porovnávate neporovnateľné (homeopatiká, ktoré možno neobsahujú ani jedinú molekulu fenolu, s vakcínou s 1,25 mg fenolu).
2. neviete, že staršiemu chronicky chorému človeku stačí podstatne menej na to, aby ho to dorazilo, než dokonale zdravému dospelému v rozkvete životných síl.
3. používate matematiku (ba dokonca sa tým chválite) z toxikologického a geriatrického hľadiska úplne neúnosným spôsobom.
4. snažil ste sa ohúriť tým, že LD100 pri orálnom podaní je viac než 1 g fenolu, nechápajúc, že vakcína Pneumo23 sa nepodáva orálne, a keď som Vás na tento vážny prešľap upozornil, reagoval ste "taktným mlčaním".
5. nebol ste si ochotný pozorne si prečítať zdroje, na ktoré v článku jasne odkazujem a na ktorých sú založené moje tvrdenia a otázky, vyslovené v článku, napriek tomu ste však hneď ako veľká voda mal plnú hubu kritiky, ktorá sa celá ukázala byť totálne mimo.
atď. atď.

Takže na jednej strane som ja vyslovil, myslím, veľmi vážnu otázku (ktorú ste však - nechápem prečo - označil za hoax), na druhej strane sa tu Vy zúfalo snažíte nájsť sebemenšiu chybičku na mojej argumentácii, ale - ako sa nakoniec ukazuje - úplne márna snaha.

Ja viem, vakcinacistická dogmatika je mocné náboženstvo a upozorňovanie vakcinacistov na vážne rozpory ich dogiem voči tvrdej realite ich asi dooosť bolí.

Záver: HOAX je Vaša bezzubá kritika, nie môj pôvodný článok.

Teda je tu ešte jedna možnosť, ktorá by to celé mohla vysvetliť, a ktorú som zatiaľ nedokázal spoľahlivo vylúčiť, t.j. že:
Answer = doc. Solovič

:-)

Pridať nový príspevok