Za príspevky diskutérov zodpovedajú diskutéri samotní, nie redakcia. Nebolo by teda fér pripisovať za ich obsah vinu redakcii.
Druhá vec: podľa Vás teda nemám označiť očividnú reklamu (= debilizáciu) za reklamu (debilizáciu), tzn. natvrdo pomenovať vec pravým menom, ale mám len nejak diplomaticky hovoriť o "nie celkom výstižnom popise podstaty veci" alebo nejakej podobnej "nehanlivej" omáčke? Takto si predstavujete činnosť novinára - že nenapíše priamo nejaký trefný postreh, len z dôvodu, aby tým - nedaj Bože! - niekoho neurazil?
To, že v materiáli WHO k EIW ide o očividnú debilizáciu, vyslovene bije do očí. Pozrela ste si ho vôbec? A ja to akože nemám na rovinu povedať, ale len nejak diplomaticky "nehanlivo" zaretušovať? Ale veď to by potom môj komentár stratil svoj hlavný zmysel, ktorým je poukázať na to, že sa tu z prostriedkov daňových poplatníkov platí preukázateľne lživá reklama pre výrobcov vakcín!
Bezočivá drzosť týchto vydridušských firiem a ich predĺženej ruky - skorumpovanej WHO a štátnych zdravotníckych orgánov - si zaslúži patričné pomenovanie a ja sa teda domnievam, že v tomto prípade som naozaj nič neprehnal. Ani štipku.
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:smutne
Ing. Marián FILLO | 22.07.2012