Milá A, ja som Vás nezaškatulkovala, moja prvá reakcia na Vás bola otázka, uznávam bola podaná nie zrovna citlivo. Na základe tej otázky si myslíte, že som Vás odsúdila? Neodsúdila som Vás. Prečítala som si, že očkujete a záleží Vám na dobrovoľnosti očkovania, a preto som Vám napísala, k slobode sa nedopracuješ ak budeš nadstavovať aj druhé líce. A za tým si stojím.
A na to ste spustila spŕšku obviňovania z extrémizmu a netolerancie atď., tak som Vám to v ďalšom príspevku vysvetlila. Môžete kritizovať čo chcete, je to Vaše právo nikto Vám ho neberie.
Ja napríklad oceňujem formu a štýl akým je článok napísaný, lebo ako inak vyjadriť podstatu?? Ja tam nič hanlivé a neslušné nevidím, je pravdou že ten nadpis mohol p.Fillo zvoliť iný napr. EIW na vymývanie mozgov alebo niečo podobné, ale stále je to to isté.
Viete ako sa hovorí, na veľkú dieru veľká záplata, na tom nie je nič kontraproduktívne. Neočkovači budú vždy ťahať za kratší koniec, ale nie kvôli spôsobu prezentácie, ale kvôli nenažranosti farmaceutického molocha. Nemusíte tak trdohlavo trvať na presvedčení, že iný názor, ktorý nie je nastavený jednosmerne proti očkovaniu je "zotretý". Veď je to o práve na názor. Skúste sa zamyslieť ako sa asi cítia rodičia, ktorým očkovanie poškodilo deti, a niektoré aj zomreli ako sú nemilosrdne ignorovaní, zosmiešňovaní, zavádzaní a ešte z nich robia aj blbov na fórach aj v médiach, a bez hanby donekonečna a dokola je nám verklíkovaná jediná svatá pravda "vakcíny sú bezpečné, inak by si nikto nedovolil ich pichať našim dietkám".
Aj Vám všetko dobré
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:smutne
Ria | 04.05.2012