Milá Ria, vy ste prekvapená? Tak nabudúce rozmýšľajte skôr než niečo napíšete. Vy ste ma odsúdili, zaškatuľkovali na základe dvoch viet, lebo som si dovolila niečo skritizovať. Vôbec nie som silne proočkovacia, som jednoznačne za dobrovoľné očkovanie tak, ako som napísala. A vôbec som nehovorila o podstate článku, ale o forme a štýle, akým je napísaná, tak ako tu bolo už podotknuté v príspevku vyššie. Neviem, na čo je dobré uchyľovať sa k expresívnym hanlivým výrazom, ak s niečím nesúhlasím, vždy sa to dá vyjadriť aj slušne. Takto sa akurát pomaly, ale isto dostaneme ešte na nižšiu úroveň než používajú tí „najveľkohubejší najproočkovacejší“. Neočkovači, aj keby mali úplne vo všetkom pravdu, budú ešte veľmi dlho ťahať za kratší koniec, bohužiaľ aj vďaka takémuto spôsobu prezentácie. Je jednak úplne kontraproduktívna a jednak úplne odstraší ľudí, ktorí aj keď sami očkujú seba a svoje deti, no nemajú problém s tým, že by podporili myšlienku nepovinného očkovania. A neobávam sa, že by sa na Slovensku prestalo očkovať, písala som o tom, že hoci sa táto stránka nazýva „sloboda v očkovaní“, akýkoľvek názor, ktorý nie je nastavený jednosmerne proti očkovaniu, je tu, na tomto fóre „zotretý“, a to niekedy veľmi vulgárnym spôsobom(nemyslím konkrétne Vás). Čítajte prosím poriadne. Ešte raz všetko dobré. A.
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:smutne
A. | 04.05.2012