Milá A, beriem nenapísala ste, že ste presvedčená, že ste za vodou. No z Vášho znechutenia z článku mi to tak vyplynulo. Kapitola "Čo mi na EIW vyslovene chýba" Vás nezaujala? Vaše sklamanie na jednej strane, poukazanie na ostro volené slová a prehliadnutie celej podstaty článku na strane druhej čo má s očkovaním spoločné všetko vnímam ako strkanie hlavy do piesku, čo nie je podľa mňa ten najšťastnejší spôsob ako sa dopracovať k slobode.
Preto som Vám položila tú otázku. Nie preto že Vaše deti sú očkované. Tá otázka neznamená netoleranciu k inému názoru. Aj moje deti sú očkované. V naivnej viere ochrániť ich pred hrôzostrašnými smrteľnými chorobami, ktoré číhajú na každom rohu hlavne z reklamných letákov, médií a časopisov naznačujúcich katastrofickú budúcnosť našich detí, ak ich nedáme zaočkovať každou vakcínou, ktorá sa objaví na trhu som im vlastnou nevedomosťou o vakcínach dopomohla k zničeniu prirodzenej imunity. Za mojich detských čias bola povinnosť proti 5 ochoreniam, moje deti už dostali proti 11 plus nepovinný bonus hep.A.
Nerada by som opakovala tú istú chybu z donútenia a nevedomosti a preto som za slobodu v očkovaní, nech sa každý rozhodne sám podľa svojho vedomia, svedomia a poznania. Myslím, že Vaša obava z absolútneho neočkovania je tak trochu extrémistická, silne proočkovacia. Nepredpokladám potenciál Slovenska stať sa raritou vo vesmíre.
Tolerancia k iným názorom je slabou stránkou hlavne proočkovacích odborníkov popierajúcich nežiadúce účinky vakcín v príbalových letákoch, poškodenia zdravia a to podstatné, že vakcíny poškodzujú prirodzenú imunitu (nešpecifickú aj špecifickú) a z toho prameniace chronické ochorenia. Preto si myslím, že sa odmietajú zúčastniť diskusie. Vzájomná tolerancia je založená na priznaní chýb a omylov, a to že sa ich vakcinačný priemysel dopustil až až v mene mýtu o kolektívnej imunite, nie je jednoduché priznať. Na to si budeme musieť ešte chvíľu počkať, ale to čo môžeme urobiť je vzdelávať sa a informovať, a ochránniť naše deti pred nebezpečnými ihlami skôr ako sa celý vakcinačný podvod zrúti.
Som prekvapená ako jedna otázka dokáže vyvolať v človeku pocit ohrozenia a jedinou obranou nie je nič iné, než obvinenie z extrémizmu a netolerancie. No čo už všetci sme boli obeťami mýtu nielen očkovacieho, niekto sa zobudí skôr a ten druhý neskôr.
Aj ja Vám želám z úprimného srdca slobodu a zdravie.
Re:Re:Re:Re:Re:Re:smutne
Ria | 04.05.2012