Milá Ria, nikde som nenapísala, že som presvedčená, že sme za vodou, neviem, kde to tam vidíte, napísala som len, že moje deti sú očkované. Ale vysloviť, resp. napísať niečo také na toto fórum sa asi nehodí. Škoda, myslela som, že tu ide o dosiahnutie slobody v očkovaní, nie absolútneho neočkovania, evidentne som sa mýlila, ok, veď máte právo mať aj extrémistickú antiočkovaciu stránku, no nech sa to tu nevolá sloboda v očkovaní, lebo to navodzuje pocit tolerancie k iným názorom, pre ktoré tu vidím nie je miesto. Ale pomaly sa už prestávam čudovať, prečo sa odborníci (alebo ako sa tu zvyknú označovať „odborníci“) odmietajú zúčastniť diskusie so zástupcami neočkovacieho tábora. Zo strachu to určite nebude. Teraz neobhajujem ani jednu stranu, vo vzájomnom opovrhovaní ani jedna nezaostáva. Vlastne ani neviem prečo som tu prispela ja, no radšej už takú chybu neurobím, aby mi tu niekto naznačoval katastrofickú budúcnosť svojich detí. Všetko dobré úprimne želám, nech svoje rozhodnutie nikto z nás neoľutuje.
Re:Re:Re:Re:Re:smutne
A. | 03.05.2012