Nevidim Vam do duse, vidim len slova, ktore su plne zla. Nehovorim o obsahu, ale o forme. Nazvat niekoho vakcinacistom nie je zloba? Debilizacny tyzden? Vidim len zovseobecnovanie-zato, ze mam iny nazor, mi kazite ksefty? Lekari, ktori su za ockovanie zaspali dobu? Necitaju zahranicne lekarske casopisy? Nezaujimaju sa o nove poznatky? Kolko poznate osobne lekarov, ze si dovolite tvrdit, ze ti poctivi su v zufalej mensine? Vidim len zosmiesnovanie-poukazovat na ludske chyby /v textoch/ nic ine ani nie je. Vy sa snad nikdy nemylite? Polozila som len niekolko otazok, ani na jednu ste, okrem jednej, neodpovedali. V medicine logicky vecny argument neexistuje, kedze klasicka medicina je zalozena iba a len na statistike. Ohanat sa studiami, ktore aj tak neplatia na 100% populacie je opät a znovu iba statistika. Co mna nesmierne fascinuje, je vasa bohorovnost, s ktorou vydavate vase argumenty za absolutnu pravdu. Co je to jasne preukazatelna pravda? Pravda ma rozne odtiene a da sa povedat na mnoho sposobov. To je vsetko, co som chcela mojim predchadzajucim prispevkom povedat.
Re:Re:smutne
:-( | 01.05.2012