Byl jsem upozornen, ze prof. Strunecka zminuje moje jmeno.
Proto bych chtel rici:
1) V dobe, kdy jsem se na Prirodovedecke fakulte habilitoval, nebyla pani profesorka vedouci one katedry, v jejimz ramci jsem prednasel imunologii. Pani profesorka nema nic spolecneho s moji habilitaci.
2) ZCELA souhlasim s doc. Madarem. Prof. Strunecka v zadnem pripade neni odbornici na vakcinaci.
3) Prof. Strunecka je smutnym prikladem kdysi dobreho vedce, ze ktereho se stal sarlatan. Pani profesorka se dopustila zrady vedeckych principu.
Pred nekolika lety vydala pavedecka skripta “Integrativní fyziologie člověka pro přírodovědce”, za ktera dostala dutku dekana.
Tato skripta obsahovala napr. nasledujici pasaze:
"mezi homosexuály jsou vytvořeny velmi příjemné, doslova teplé vibrace. Označení teplí by proto mělo být chápáno laskavě a s porozuměním, nikoli pejorativně."
"Máte-li zablokovanou základní čakru v kostrči, pomáhá masáž kostrče olejem".
"Dechem přijímáme kosmickou energii... Dech se vrací nabitý kosmickou energií... Dech se přeměňuje na světlo a naopak."
Prof. Strunecká studentům radí, aby "místo dlouhých hodin strávených nad knihami se učili čerpat přímo z kosmického vědomí, které je nejen laskavé, ale má i smysl pro legraci."
Toto vsechno jsou absurdni nesmysly.
Pani profesorka si vrchovate zaslouzila posmesnou cenu "Bludny balvan".
Sarlatanstvi prof. Strunecke
Václav Hořejší | 23.01.2013