Re:Re:Re:klasicke rozhodnutie slovenskeho uradu....

NeDlouholucky | 23.02.2012

nie ste dobra v nadhlade a strategii..

tu NEJDE O PRAVDU... ale o to ze za KAZDU CENU sa MUSI dosiahnut POPRIET VAM AKEKOLVEK PRAVO so slobodnym ockovanim...

v hre su MILIARDY EUR...

takze ludia vam radia dobre, ale takto to nefunguje realne :-).... statna moc = MOC..... oni VSETKO VYHLASIA ZA IRELEVANTNE....aj keby umrelo 1000 000 ludi v CZ, HU, AU, kdekolvek na dokazane nasledky ockovania, tak vyhlasia "ale toto sa nestalo na slovensku teda vas argument je irelevantny" :-)

keby vymrela bratislava.....vyhlasia ze ste z Trnavskeho kraja a tam sa to nestalo.....keby vam umrel muz, vyhlasia ze s nim nezijete v tak ako mate a tak sa vas to netyka :-)

IRELEVANTNE = bezne pouzivane slovo statnych organov.. cokovelk je relevantne oznaci sa irelevantnym a hotovo...

neurobi s tym potom nic ani sud... lebo na to kasle.. lebo je to nejednoznacne, a v tom pripade ma prednost STATNY ORGAN :-) lebo ON M O Z E VO (K) VECI SA VYJADRIT.... a jeho VYJADRENIE JE ZAVAZNE!....

bodka....
chapete?... argumenty NULA....

tieto blaboly su COPY/PASTE KOPIROVANE Z URADU VEREJNEHO ZDRAVOTNICTVA....mne prisli tiez podobne (ak nie tie iste) dristy...

na toto su tam plateni specialne ludia co popieraju akekolvek prava ine ako OCKOVAT! OCKOVAT!! OCKOVAT!!! OCKOVAT!!!!

vyuzivajte jedine to CO ONI MUSIA UROBIT, podla dohovou o biomedicine vam musia umoznit ZMENIT SVOJE ROZHODNUTIE !!!

a ked nebude ziadne odmietnutie nemoze byt pokuta a cele sa to rusi.... inak by to bolo zmatocne konanie... a zrusil by to na navrh sud, toto ale oni dobre vedia, tak to radsej zrusia...

PROCESNE to musi sediet, tak to vyuzite...

DOVODOVO TAM MOZU BYT BLABOLY....na zaklade toho to rozhodnutie nikdy nezrusia! :-)

zasite sa niekam aj s dietatom do EU, mimo SR. (ak chapete co tym myslim)... a mate pokoj...

vyuzivajte to CO ONI MUSIA UROBIT....inak by spachali tr.cin zneuzitia pravomoci verejneho cinitela a to sa ziadna z tych mudr. papuc uz neda kupit.... staci ze vam POPRU akekolvek prava carovnym slovkom "irelevantne"..

v odovlani alebo este lepsie skor preukazatelne odvolajte toto vase vyhlasenie o neockovani.... tak by som to urobil aj ja... dovod = dohovor o biomedicine......

Pridať nový príspevok