Skusil by som este poukazat na paradox Nedavno zrusenej vakciny a nedavnu nutnost jej aplikacie podla zakona... Oneskorene aplikovanie v mnasej krajine oproti ostatnym krajinam a ukazku prehladu rodicov o tejto hrozbe pre ich dieta a taktiez opozdenost a skodlivost statneho aparatu.
Na zaciatku je tvrdenie o tom ze vakciny evidovane na Slovensku su "bezpecne a ucinne". To ale nedavne zrusenie ockovania BCG vakcinou vyvracia. Cize mali by to dokazat.
Dalej je tam dokazovanie ohladom vysky hldiny hlinika, cital som nedavno knihu "Doba Jedova" od ceskych autorov, kde sa pise, ze su dve kriteria na posudzovanie bezpecnosti davky hlinika v tele, jedno je celkove a druhe pri vakcinach (aspon tak som to pochopil) , kde vo vakninach moze byt aj vyssie, ale nie je vysvetlene preco. potom sa tam uvadza ze sucet obsahov hlinika v Hexa a Prevenare niekoko nasobne prekracuje tu normu vseobecnej hladiny hlinika (dennej davky) podla FDA. Preco by mal mat Europsky liekopis ine normy ako FDA? Ziju tu odolnejsie deti?
Polozit mnohe veci do roviny, nech dokazuju oni, ze to tak je...
aj ked vyzera, ze maju sikovnych odbornikov na svojej strane, ale je to pochopitelne, ked na to maju peniaze.
Ktore sme im mimochodom venovali mi vsetci prostrednictvom dani a odvodov...
Drzim palce, ze sa poadri tento boj s Goliasom vyhrat...
PS: Tie sudne trovy by som pozadoval aby uhradilo RUVZ, kedze je to ich aktivita...
Zopar napadov
Peter | 20.02.2012