Dobrý deň, chcem vám všetkým odporučiť vyskúšať mms kvapky, podrobnejšie info na www.czmms.net , je to jedna vynikajúca vec, ktorá zničí v tele všetky baktérie, vírusy, plesne, parazity, dokonca aj ťažké kovy. Ja aj moja rodina to používame už 1,5 roka a nemá to chybu. Keď našim deťom podávajú v tých vakcínach kadejaké vírusy a ťažké kovy, mms by mohlo byť riešenie, ako sa toho svinstva zbaviť. Ja som to dával mojej 3 ročnej dcére, len som jej dávky prepočítal podla kg. Big farma proti tomu vedie velký boj, lebo keby to všetci ludia poznali, mohli by si tie ich tabletky niekde strčiť. Ja osobne už nemusím do konca života brať tie ich tabletky, zlepšil sa mi zrak, dokonca mne aj otcovi začali na plešine rásť vlasy, otec sa zbavil reumy, ujo rakoviny prostaty. Znie to neuveriteľne, ale asi bude fakt pravda, že 90perc. chorôb spôsobujú kadejaké plesne, vírusy, parazity a zanesenie ťažkými kovmi(podla môjho názoru hlavne ortuťou z amalgán. plômb, kolko je ludí, ktorí nemajú ani jednu amalg. plombu?)
mms
yoshi | 21.02.2012