Re:ING(!) Marian Fillo

Ing. Marián FILLO | 24.11.2013

Milá MUDr. Mária S.,

kedy a kde som povedal alebo napísal, že som odborníkom na medicínu?
Citujte, prosím.

Čo je však úplne zrejmé, že konkrétne v oblasti imunológie Vy zrovna odborníčkou nie ste. Očkovaním vytvorená kolektívna imunita je totiž čistý mýtus, viď napr. tu:
http://rizikaockovania.sk/dok/Kolektivna_imunita-myty_a_fakty.pdf

Rôznych prenosných chorôb (presnejšie: pôvodcov prenosných chorôb) sú tu stovky, ak nie tisíce (nepočítam rôzne kmene a typy, ale len druhy), ale očkovacie látky boli vyvinuté a schválené na používanie len u (ak dobre počítam) 28 z nich. Okrem toho: ako je bábätko chránené proti moru, cholere, týfusu či šarlachu? NIJAK! A predsa to kedysi boli obávané choroby-zabijaci.

Nikto nie je chránený očkovaním vytvorenou kolektívnou imunitou, pretože očkovaním vytvorená kolektívna imunita nejestvuje. Ak nejaká kolektívna imunita kedy bola, tak bola vytvorená tým, že drvivá väčšina obyvateľstva danú chorobu prekonala naplno - bez očkovania. Lenže zrovna túto skutočnú kolektívnu imunitu očkovanie celkom úspešne ničí.

Čo to je "zacovana bomba"? Nerozumiem slovu "zacovana".

Ale aj keby sme verili v mýtus kolektívnej imunity, očkovanie má nežiaduce účinky, má teda svoje obete. Kto posúdi, že moje dieťa treba obetovať (podľahne nežiaducim účinkom očkovania), aby sa tým zachránilo nejaké imunokompromitované dieťa??? Čo to je za (a)morálnu vývrtku?

Pridať nový príspevok