Re:Re:Re:vsetko raz vyplava napovrch...

MUDr.Ludmila Eleková | 03.01.2013

Přesně to jsem taky viděla, ochrnuté dítě po hexa+pneumokok, jiné ochrnuté dítě po samotné hexe (s potlačením horečky paralenm), dítě, které přestávalo v noci dýchat po hexa+pneumokok+rotaviry, dítě, které přestalo po rotarixu pít, přibývat, blinká, má průjem, táhne se to už dva měsíce a všichni krčí rameny- reakce se opakovala po obou dávkách, po druhé byla horší a nepřešla, x dětí, které se staly po očkování (hexa, MMR ale i prevenar) autistickými nebo vykazovaly autistické rysy (přestaly se usmívat, mluvit nebo broukat, začaly neurologické problémy). Je to jen špička ledovce, když jsem já takových dětí viděla desítky, jsou jich tisíce jen v naší republice. Ovšem semozřejmě, s tím očkováním je to jen náhoda. Jak jinak. Když si uvědomíte, že v naší republice je pravděpodobně tisíc nebo víc dětí s velmi vážnými problémy po očkování, některé jsou trvale postižené - kolik dětí by stejně poškodily nemoci? Kojenec prakticky nemůže dostat tetanus, záškrt se taky prakticky nevyskytuje (a je léčitelný antibiotiky), hemofilové sepse - 10 případů ročně, tj. riziko 1 ku miliónu, hepatitis B pár případů ročně u dětí pozitivních matek, pro jiné dítě riziko nula, dětská obrna se taky desetiletí nevyskytuje, pneumokoky jsou jen důsledkem očkování proti hemofilům a očkování proti nim náchylnost ve skutečnosti zvyšuje, pertuse - riziko 1 ku 10000, fakticky méně, maximum nemocných tvoří větší děti a mladí dospělí - ti s nejčerstvějším očkováním. Reálné riziko, že dítě chytí jedinou nemoc ze všech těch, co se očkuje, je cca 1 ku 10000: Naproti tomu je oficiálně uznaný počet vážných neurologických komplikací po DTP očkování kolem 1 na 1-2000 (dle zdroje). Tedy očkování má nejméně 100x vyšší riziko poškození mozku než je šance chytit alespo%n jednu z těch nemocí. To má být prevence?

Pridať nový príspevok