Mám stejný názor jako vy, bohužel mi poraďte jak se proti tomuto mám člověk bránit, když je hexavakcína povinná..myslím si že očkování za bývalého režimu bylo bezpečnější už jen z toho důvodu, že se vše očkovalo sólo a tato praxe zde existovala a byla prakticky ověřena dlouhodobě... pokd bych si mohla vybrat mezi hexavakcínou a "starým" schématem očkování nevo volbou rodiče, který má právo rozhodnout o léčbě svého dítěte rozhodně bych hexavakcínu nepoužila...moje dcera se narodila s nízkou porodní vahou, o měsíc dřív, a ikdyž první dávku snesla bez komplikací mám o ni obavu.. a po přečtení příspěvku mám stažený žaludek ještě teď při představě možných komplikací... je mi velmi líto, že umírají děti a to v dnešní době, bohužel pokud necháme diktovat farmaceutické firmy pak za pár let vymřeme vlastní vinou, protože budeme zdegenerovaní a s nedostatečnou imunitou... byla jsem na kongresu hygieny týkající se očkování žloutenek... i jedna dávka stačí, aby si tělo "vzpomělo", že se již dostalo do kontaktu tímto virem a je schopné produkovat protilátky...tak mě napadá, že si lidi představovali po listopadu svobodu a deomkracii...mno a zatím si nemůžu pořád rozhodnout ani pitomé očkování....
Re:Re:Zdravý rozum
Andrea H. | 01.10.2012