Ockovanie vo vseobecnosti uvaha

marussio | 23.06.2012

Dobry den prajem vsetkym,
v prvom rade, chcem vyslovit uprimnu sustrast vsetkym rodicom, ktori prezili svoje dieta z akehokolvek dovodu, je to hrozne, a neviem ci by som mal dostatok sil zvladnut to na psychiku, a obdivujem ludi a prajem vela sil, ktori sa o to z celej sily snazia..neviem si to predstavit, a dakujem panu Bohu ze mam zdrave deti.. som haklivy na nasilie na detoch, psychicke, fyzicke a pod, na uchylaciny a podobne hajzlovstva... Deti su pre mna to najcistejsie na tomto svete, a jediny skutocny dovod, pre ktory sa oplati zit, a kvoli ktorym je moj zivot hodnotny a ma vobec zmysel...

Ale neda mi nezamysliet sa nad uvedenymi prispevkami...
Chcem podotknut, ze nie som odbornik ani z daleka, pracujem v IT oblasti, a cele to beriem z pohladu otca 3 deti vo veku 11, 4, <1..(synov:-)).
Nie som naivny a viem, ze svet je jeden zavsivaveny biznis, ktory s moralkou a ludskostou uz davno nema nic spolocneho, verim, ze farmaceuticke firmy vladnu ekonomikam, a je im v podstate jedno akym sposobom zarobia....
Je to pre nich o to lahsie, ze ludsky organizmus, je natolko komplikovany, ze po pouziti nejakej vakciny ci lieciva, ci uz kombinovanej ci nie, je velmi tazke dokazat priamu suvislost s ockovacou latkou alebo liekom..
Pohlad na vysledky ockovani, je pre nich len zrkadlom v podobe statistiky, podobne ako na vojne povolene percentualne straty..
Proste prehnite ludstvo...K doktorom sa nechcem vyjadrovat, kazdy mame svoje skusenosti, ale utrcite existuje aj zopar PANOV DOKTOROV.
Ak citaju prave oni, ozvite sa, chceme k vam chodit do ambulancii.:)))))

A teraz k podstate co chcem povedat....otocim to trosku..
Otazka pre rodicov, ktori zvazuju nedat svoje deti zaockovat (pritom verim, mozno som aj presvedceny, ze ziadne vitaminy im do tela nepichaju)...akoby sa chovali v pripade nezaockovaneho dietata, pokial by dane dieta dostalo niektoru z uvedenych chorob, proti ktorym by malo byt preventivne "ockovane"...Na mieste je otazka ak by sa vam stal pripad, ze by sa vam nedajboze stalo nieco s dietatom, a ockovanie by malo byt niecim, co by vlastne neumoznilo vznik danej choroby.....ci by ste potom napriklad nelutovali, ze ste dieta NEDALI zaockovat, resp. co by vas napadlo....Kazdy clovek totizto berie veci zo svojej stranky podla situacie a je to ludske, ak sa nieco stane kvoli ockovaniu, je to ockovanim, ak ockovanie nebolo, a dieta ochorie ?? je vinny kto?? rodic?? nemoze za to, ze dieta dostalo chorobu, ale v principe mal moznosti na to, znizit toto riziko...Prosim vas neukamenujte ma, ja len uvazujem nad tym aj z druhej strany a snazim sa hladat odpovede sam v sebe...

Na zaver: dakujem vsetkym co su tu, ze sa nad tymto vobec zamyslaju, nie sme ovce, a otocim to este o 180 stupňov, keď sa deje toto testovanie vseobecne na ludoch, nie len na detoch, CO SA POTOM DEJE SO ZVIERATAMI V LABORATORIACH ??

Na zaver2: Od malicka som sa ucil, ze clovek je pan tvorstva, pretoze ma mozog, resp. rozum a dokaze rozmyslat vo svoj prospech. Kam nas ten rozum az doviedol?? ze mame lietadla, auta, DNA, domy, mosty....atd?? Jedine nam to poskodilo zivot, keby clovek NEMAL ROZUM, zili by sme ako zvierata prirodzenym sposobom,so zakladnymi potrebami, jedlo, pitie, rozmnozovanie..... bez zbytocnych otazok typu "AKO VZNIKA TATO CHOROBA", by to bolo takto: OCHOREL, UMREL...bez ziadneho preco, ako a podobne a nikto by sa nad tym nezamyslal, kazdy by to zobral ako fakt...Dokonca si dovolim tvrdit, ze by sme boli stastnejsi kebz sme nevedeli "vsetko" .... Chceme vediet vsetko az do spiku kosti a je to nesmierne kontraproduktivne, a otaca sa to proti nam a poriadne..chceme prestat jeden druheho....TREBA NAM ROZUM???

Dufam, ze som nikoho nenastval, neurazil a neosocil, ak ano, prepacte, nebolo to mojim umyslom, mojim umyslom bol len zamysliet sa..

Vsetkym vsetko dobre prajem

Pridať nový príspevok