mam taku skusenost.......

kristian | 19.05.2012

V prvom rade rodine uprimnu sustrast...Pred par dnami som sa so synčekom vratila s nemocnice,ale mala som to štastie,že naš synček žije.Bola som na očkovani na 3.mesiace prestne to iste čo Maroško a naš drobček bol potom ospalí cely den,na druhy den nam nechcel papat a stale plakal,tak som volala lekarke,ale povedala,že to je reakcia,tak musime vydržat,že do 48 hodin to prejde a 46.hodin od očkovania sa to skomplikovalo mali začal zvracat a zhorsilo sa mu dychanie a dostal krč a lapal podychu tak sme volali zachranku,ta prišla až po 8.minutach a malemu vyčistili noštek a hrdielko a dali na kyslik a previezli do nemocnice,tam po vyšetreniach,ktore ukazali vraj zapal pluc a ....potom ho uviedli do umeleho spanku,aby mohli zistit pričinu,lebo kym ho nezaočkovali bol uplne zdravi...no po 3.dnoch vylučili zapal pluc,vylučili aj zapal mozgovich blan a dali mu transfuziu krvi a nasadili novu liečbu na neviem čo,lebo nemali diagnozu zatial žiadnu,potom ho postupne preberali a po 9.dnoch ho previezli do inej nemocnice kde mu robili vela vyšetreni a zistili neurologicke problemy a krvacanie na mozgu,takže ho museli operovat,chvala bohu že to dopadlo dobre a maličky to všetko prežil,ale mi s manželom sme psychicky na tom boli velmi zle,ved sa to stalo na zelený štvrtok a doma sme tyžden,takže drobček si zvyka na nove prostredie a berie lieky,ktore su dost silne a zatažuju mu žaludok,ale žije za čo som vdačna,lebo dostal ešte jednu šancu.....a ake to bude mat nasledky,nikto to nevie povedat,lebo malinky ma 4a pol mesiaca a ešte sa vyvija,ale pevne verim že sa s toho dostaneme..a zaver už očkovania len po konzultacii s neurologom...a prečo sa to stalo vraj mohlo to sposobit očkovanie,ale nikto to nepotvrdi,lebo by sme mohli žalovat firmu ktora vakciny vyraba...treba už niečo robit nech nepoškodzuju zdravie ludom a nech zbytočne neumieraju detičky....

Pridať nový príspevok