Tak to nevím zda "zdravý rozum" má konečně rozumný argument. Nevím jak dalece je vzdělán ve zdravotnictví, ale mě potvrdila doktorka, že klidně může, imunita se oslabí a už se to prý rozjede. Právě žloutenku a hemofil považuje za naprosto zbytečné očkování, ba právě naopak za vakcíny způsobující největší paseku v těle z těch všech. Takže já doktorce věřím, ona vážně není jediný , která to řekne, jen si nemohou pod tlakem dovolit říct tento fakt veřejně, jsme ve společnosti která si hraje na vyspělou, demokratickou, ale běda někomu kdo by se postavil farmaceutické loby a moci peněz.A Vám blahopřeji k tomu, že se u Vás ruská ruleta se zdravím dětí neotočila proti Vám a stále máte svého chlapce, bohužel plno maminek toto štěstí nemají a jak zjišťuji poslední dobou je jich čím dál víc, jen se to ututlává, nehodí se to do farmako politiky. To stejné je očko tuberkuloza, roky se vědělo , že to dělá paseku v těle, že jsou po tom nežádoucí účinky, že je to nevhodné naočkovat novorozence a vakcína nemá ani účinnost. Lékaři věděli , že to tak je, ale všichni kývali jak je to bezva věc, očkovali jak diví a ještě dělali nepříjemnosti, nikdo se neozval, nikdo si nedovolil se postavit a říct pravdu. Až teď se objevila pravda. I když dost pozdě. Kolik takových věcí vědí, že je to špatně, ale slepě očkují a nedovolí si ani ceknout, kdy se ukáže , že je to špatně, kolik dětí ještě musí umřít, nebo být postižené, dost velká daň nemyslíte. A upřímně , vy jste se hodně nasmála, já ne, mě z toho všeho spíš mrazí a těm všem co přišli o dítě, nebo mají do smrti už postižené děti , asi do smíchu opravdu není. Ale jak se říká kdo to nezažije, ten nepochopí, pak je u člověka hned vše jinak, jenže už bohužel pozdě.
Re:Re:Zdravý rozum
Romana | 29.02.2012