Re:Zdravý rozum

Romana | 27.02.2012

Mě je líto Vás a vašeho s dovolením poblouzněného přesvědčení, jak jsou vakcíny OK a že by dítě stejně umřelo. Víte znám už několik lékařů, kteří právě používají mozek a zdravý rozum, ověřují, zjišťují a řeknou, že oni by tím vším své dítě očkovat nedali. Že potvrzují výskyt látek ve vakcínách co tam nemají co dělat, že očkování proti žloutence v tak malém věku, je bláznivost, to stejné očkování proti hemofilovi, kde vakcína způsobuje více nežádoucích účinků, než prodělání nemoci, které je mírné. Také potvrzují negativní účinky po očkování MMR. Víte tito lékaři také řeknou, že je jich několik skupin. Jedna ta za účast na zájezdu a jiné všimné, naočkuje a předepíše vše co ji dají, co na tom, že pacient je jako pokusný králík. Druhá si hojí svědomí tím, že dají tabletku na tepoltu před očkováním, která samozřejmě nemá žádný účinek. Další je ta naivní já jsem lékař a vše co mi řeknou ti chlápci v kravatách z farmako firem je pravda.Poslední a bohužel ta nejmenší a také se nehodící, jsou ti co přemýšlejí , zjišťují a používají rozum a je v nich ještě kus Doktora, Doktora s velkým D, co přísahal, že bude léčit a bude dělat vše pro dobro pacientů. Ti se, ale opravdu nehodí do plánu a postupu farmako firem, lobujících ve vládách. Takže jsou i popotahování a je na ně vyvíjen nátlak.A jen mi je líto všech, kteří jsou tak naivní a zmasakrovaní reklamou, televizí, svým doktorem vrátivši se právě z kongresu pořádaném farmako firmou, že stále věří jak je všechno v pořádku, vakcíny jsou bezpečné, nezávadné a jsou po nich jen samé zdravé a šťastné děti. Možná když byste se objevil po boku těch co dítě měli a teď už mohou jen koukat na jeho fotku, nic víc, po tom zdravém očkování, pak možná by Vás to přimělo k použití zdravého rozumu a sundání růžových brýlí. Vlastně Vám upřímně přeju ,abyste se toho nikdy nedožil a nemusel koukat na své umírající dítě.

Pridať nový príspevok