aj my ideme do boja

Janka | 16.02.2012

o tomto pribehu som citala na modrom konikovi a odvtedy sa naplno venujem studiu o vakcinach, co vsetko mozu sposobit, co obsahuju, ako ucinkuju.. maroskov pribeh ma hlboko zasiahol a bol odrazovym mostikom a dodnes je velkou motivaciou pre mna, aby som bojovala za svoje dieta.
nas maly dostal bcg, hexu aj prevenar, bohuzial, dnes si uz len bucham hlavu, ze som to dovolila, ze som nemala nastudovanu problematiku.. mam strasne vycitky, co mu teraz koluje telom a kedy sa to na nom prejavi.. ale aspon zabranim dalsim testom na jeho organizme, kolko zvladne, uz nedovolim nikomu, aby donho nieco pichali, za ziadnu cenu, len cez moju mrtvolu! a takisto aj mojim dalsim detom, ak nejake este budem mat, nedostanu ani jedinu vakcinu!
maroskovym rodicom zelam vela sil, vela lasky, aby tuto skusenost, ktoru im boh nadelil, zvladli a ustali. verte tomu, ze pre niektorych z nas to bolo doslova ako zazrak z neba, ze ste sa o to podelili a pomohli tak zachranit ak hoci aj to jedine - nase - dieta pred niecim podobnym. dakujeme a v modlitbach sme stale s vami :´(

Pridať nový príspevok