Je to strasne!!!!

monika | 15.02.2012

Toto co sa udialo, som stihla zaregistrovat uz na stranke modrykonik.sk, kde mala Katka album maleho Maroska. Sama mam 7m. synceka a ked som pozerala jej fotky, ako sa maly narodil, postupne rastol a tesili sa z neho a zrazu ide na ockovanie a nie je tu.... ten chlapcek bol nadherny a pripominal mi mojho maleho, ked som videla jeho fotky, tak som dostala zachvat placu, i ked ich nepoznam. Ale je to strasssnneeee!!!! Kde su teraz vsetci ti mudrlanti, ktory tvrdia, ze ockovanie zachranilo ludstvo pred chorobami a nadalej zachranuje. Keby sa to stalo detom nejakych pediatrov, tak by mali urcite iny nazor - SVINE!!!!!!

Ked som bola u svojho obvodneho na preventivnej prehliadke, pozrel do karty a hovori, ze by ma mal preockovat proti Tetanu. Som sa zacala smiat, ze ci si robi srandu, ze narazil na nespravneho cloveka, lebo ja som zasadne proti takymto svinstvam. Dost sme sa zarozpravali a nakoniec vysvitlo, ze i on to neuznava. Ze, ale ked ludia nemaju zaujem distkutovat o tom, tak on ich neodhovara .... a este mi povedal, ze ono je to s ockovanim ako s Ruskou ruletou, ze proste na niekoho to vyjst musi. To tak to je cisty grc.

Pridať nový príspevok