Nie. Pôvodná príčina, prečo som si sem dovolil zamiešať svoj názor, je tá, že mám pocit, že jediný minimálny slušný krok, ktorý by som - byť v koži toľko omieľanej profesorky, očakával, ak už pán inžinier priznal, že najprv si od autorky otázok pred samotným uverejnením VYŽIADAL PÍSOMNÝ SÚHLAS NA UVEREJNENIE jemu preposlaných mejlov, tak že by si vopred rovnako VYŽIADAL PÍSOMNÝ SÚHLAS aj od tej, ktorá na otázky odpovedala.
Očakával by som to nielen v prípade kohokoľvek (novinára či nenovinára), kto si vytvoril nejakú stránku o čomkoľvek, ak by chcel uverejniť názory kohokoľvek (politika či nepolitika), práve pri tom špecifickom prípade, kedy politik či nepolitik vysloví svoj názor v písomnej forme (napr.v mejlovej pošte), teda nie verejne pred televíznymi kamerami. Pán inžinier ale takúto formu slušnosti odmieta, a ak ju po ňom niekto očakáva, klasifikuje ju ako "tváriť sa urazene".
Nezaujíma ma, či takúto komunikáciu upravuje nejaký zákon, ja to považujem za slušné, dalo by sa parafrázovať - za nepísané pravidlo. Dnešnej dobe však vládne asertivita, tak sa niet čo čudovať...
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:prof. Horváthová nechce byť uvedená na tejto stránke
answer | 06.02.2012