Re:Re:Re:Re:Re:Tak uz to nechajte tak

Ing. Marián FILLO | 04.02.2012

Ste úplne vedľa, pán Dušan.

V článku som len a len skonštatoval fakty + jednu svoju domnienku, prečo naša čitateľka oslovila len OĽaNO a nie iné strany. Ostatne, idem sa jej na to hneď spýtať a tým sa to vyjasní. Potom opravím článok.

Neprezentujem názory dvoch kandidátov OĽaNO ako názor celého OĽaNO. Prečítajte si, prosím, poriadne ešte raz, čo je v nadpise a čo je v obsahu článku. V nadpise je "Názory kandidátov za stranu ...". Nie je tam "Názory VŠETKÝCH kandidátov za stranu ..." ani "Názory strany ...". Pri všetkej úcte, problém je len a len vo Vašej hlave, nie v článku.

Faktom je, že oslovená bola celá strana OĽaNO, odpovedali len dvaja. To nie je môj problém ani problém našej čitateľky. To je problém OĽaNO, že odpovedali len dvaja.

Pani, čo mi volala, tvrdila, že jedná "v mene" prof. Horváthovej a na jej pokyn, takže ak ma neklamala, tak jej konanie bolo prof. Horváthovou "požehnané".

Záznam telefonátu, žiaľ, nemám. Verte tomu, že keby som ho mal, tak by som ho veľmi rád zverejnil (samozrejme, po súhlase druhej strany, ktorý neviem, či by som dostal). Vy si robíte záznam všetkých telefonátov (od samého počiatku hovoru), čo Vám prichádzajú z Vám neznámeho čísla?

Na nekomunikáciu zo strany prof. Horváthovej som sa nesťažoval ja, ale Janka Klieštiková.

Ja nie som zodpovedný za obsah iných než mojich vlastných diskusných príspevkov. Keď niekto iný politikárči, nie je to môj problém ani moja vina. Všímajte si, prosím, kto píše čo, a neobviňujte MŇA za obsah diskusných príspevkov INÝCH diskutérov, ktorých (až na jednu osobu) ani len nepoznám, takže naozaj nemôže byť reč o tom, že sú "moji kamaráti". Toto ste už vážne prestrelil.

Celé moje/naše snaženie je ZA SLOBODU v očkovaní ale koniec koncov nielen v očkovaní, i keď očkovanie je nosnou témou. Strana OĽaNO teraz však prejavila prostredníctvom dvoch osôb - prof. Horváthovej a panej, čo mi volala a ktorej meno som si nezapamätal - zjavný dešpekt k ľudským právam a slobodám v otázke ako očkovania, tak aj slobody slova, získavania a šírenia informácií, ktoré by mali byť verejne prístupné (čo volebný program kandidátky na poslankyňu NR SR rozhodne je).

Budem veľmi rád, keď tento dvojnásobný prešľap iní predstavitelia OĽaNO napravia a v takom prípade si možno ešte predsa len rozmyslím, či nedám svoj hlas tejto strane (i keď prof. Horváthová môj hlas zaručene nedostane).

Keďže ste zrejme sympatizantom tejto strany, tak bude od Vás konštruktívnejšie, keď iných predstaviteľov tejto strany k tomu osobne vyzvete, namiesto kydania nezmyselných obvinení na moju adresu. Verejné dištancovanie sa iných kandidátov OĽaNO od názorov prof. Horváthovej a od konania jej prostredníčky by renomé OĽaNO napravilo oveľa lepšie než táto nikam nevedúca diskusia.

A na záver: prof. Horváthovú som neobviňoval z politikárčenia. Výraz "politikárčenie" ste do tejto diskusie vniesol Vy. Napadol som nekorektné jednanie zo strany tej panej, čo mi volala, a v prípade, že prof. Horváthová s jej jednaním súhlasila (zrejme áno, ak ma tá telefonistka neklamala), tak aj nekorektné jednanie prof. Horváthovej, ktorá zrejme nemá poňatia o tom, čo to znamená predvolebná kampaň vo vzťahu k médiám. Ak som si dobre všimol, tak o politikárčení tu píšete len a len Vy. Nevkladajte mi, prosím, do úst Vaše vlastné slová.

Pridať nový príspevok