Re:Re:Re:Tak uz to nechajte tak

answer | 03.02.2012

Nepýtal si sa ma, ale chcem povedať Tebe, lebo pán inžinier s družinou si spravili svoje (ne)omylné závery...nemám nič spoločné ani s Matovičom (toho nemám rád), ani s jeho hnutím, ani so žiadnym iným politickým hnutím, stranou či zoskupením, a tobôž nie s prof.Horváthovou (ona mi síce sympatická je, ale videl som ju jedine na youtube). Jediný z kanditátky, s kým som si už ruku podal, je dr. Janco, tuším je tomu viac ako rok...ale on mi je tak stredne sympatický. No, možno neveríš ani Ty, nechám na Teba, ale píšem sem jedine z toho dôvodu, že sa mi politizovanie tejto témy vôbec nepozdáva, spôsoby, akým sa oháňa pán inžinier, mi tiež nerežú. Sedliackym rozumom sa dá dovtípiť, že túto diskusiu z OĽaNO niekto sleduje, ale opakujem, že ja to teda nie som :) A presne, to Slnko....ktovie, čo tým autor chcel povedať??? Ešte dodám, nevyznám sa v práve, ale ako som dnes na istom sociálnom zariadení preletel hajzlový týždenník Plus..., tak mi oči padli na verejné ospravedlnenie sa týždenníka pánu S.K. (z inej politickej strany), ktorému sa podľa ZÁKONA (nie je uvedené, ktorého) ospravedlnili za neoprávnené uverejnenie fotografie pána S.K. z roku 1997!!! To len tak, na margo.

Pridať nový príspevok