Re:Re:Re:Re:Tak uz to nechajte tak

Dusan | 03.02.2012

Prepacte, ale vy tu stale pisete a nejakej pani a teraz ste sa v tejto suvislosti niekolkokrat naviezli do tej doktorky. Tak ako to je? Volala Vam doktorka, alebo "nejaka pani" z toho hnutia? Mate nebodaj zaznam telefonatu alebo strielate do tmy? A ak to bola pani z pressu, tak preco si "vyprosujete spôsoby od kandidátky"? Vsak ta Vam podla vsetkeho nevolala, naopak, ako som z celej tejto absurdnmej frasky pochopil, nema zaujem komunikovat. Pisete, ze "práve robí predvolebnú kampaň, a toto povedala v rámci svojej predvolebnej kampane". A pritom na inych miestach Vy i Vasi kamarati neustale osocujete, ze nechce reagovat a vystupovat. Pan inzinier, cele Vase toto expoze je cira schizofrenia. Trvam na tom, ze ste s politikarcenim zacali uz uvodnou vetou. Nehovoriac o tom, ze ste tak nazvali aj nazov celej tejto frasky. Jeden mylny nazor doktorky a jeden zaujimavy nazor doktora prezentovat v titulku ako nazory 150 kandidatov hnutia, to je naozaj arogantne a nedomyslene. Nechapem, preco sa toto vsetko nerozprudilo az po volbach, ked mozno budu poslancami uplne ine osoby. Teraz je kazdemu jasne, ze Filo a ten jeho nevhodne, agresivne osocujuci diskuter su proti Olanu. Po tomto vsetkom sa modlime, aby sa toto hnutie nedostalo do parlamentu, resp. aby tam nemalo vela poslancov. Na druhej strane - ako k tomu napriklad pride pan Janco, ktory ma predsa nazor blizky k priaznivcom tejto stranky? Vsak aj on kandiduje a teraz ho tu mnozstvo ludi odsunulo na vedlajsiu kolaj. Mne je to jedno, ja matovica nemam rad, ale cela tato diskusia sa od (ano, od Vasej prvej vety, pan inzinier) niesla v znameni politikarcenia, 60 percent debaty je o politike, 30 o osocovani a dakych 10 percent k veci. A ti dvaja, ktori sem dodali iba 5 riadkov vysostne k vakcinacii, sa stali obetami nenavisti voci hnutiu za ktore kandiduju. Pan Filo, ak mi na tejto stranke najdete jednu vetu, ktora tu nestastnicu kompromituje z politikarcenia, pridem Vam zadarmo vylepsit grafiku portalu. Ale ak nenajdete vetu, ktora doktorku usvedcuje z politckej kampane, tak potom by ste sa nemali chovat ako somar, ale mali by ste spravit sebareflexiu a to viditelne na tejto stranke. Aby ste si nerobili nepriatelov z tych, ktori Vam fandia a ktori by Vam mohli potencionlane fandit a pomoct presadzovat to, co sa ozaj presadzuje v tejto zohavnej spolocnosti tazko. Pan Filo, prosim Vas, budte slusnejsi, ferovejsi a menej zakerny ako politici.

Pridať nový príspevok