Tak sa to už zvrhlo, ako každá diskusia. Jeden tu robí oči matovičovej strane, druhý uráža a lezie do riti, tretí sa tu hrá na dobrého. Chvíľu mi trvalo, kým som pochopil tú narážku na grófku... hm, tak tu sa každý pod pseudonymom naváža do osoby, ktorá tu nechce byť uvedená. Je to choré. Aaa, pardón, potom tu je pán inžinier, ktorý to robí hrdo a nahlas, však najlepšie je do niekho ondiať, to sú body. Ten to robí elegentne, údajne ako dobrý novinár, ako mu tam ktosi lezie do zadku, nuž ako novinár by mal vedieť, že slnko sa v metaforickom prevedení nemá prečo dávať s iniciálou. Tak, keď sa tu už navážame každý do každého, tak ešte pridám - tu zase ďalší šije do Mariána Fila, že má iba strednú školu a naráža na jeho titul, akoby sa snažil naznačiť, že ako inžinier nerozumie tomu čomu MUDr.., aj to je trápne. Ale pán inžinier nezostane nič dlžný a má tu nejakého poskoka, ktorý mu tu, na jeho vlastnej stránke robí PR, že vraj je sympatický a že si robí výborne prácu, tlieskame tlačovému tajomníkovi ústredného výboru..., jaj , ako sa teším, až tu niekto zavesí, že inžinier týra svoje deti a naturalisticky popíše okultistické seansy priaznivcov antivakcínovania. Tak len do toho, však len robme antikampaň, v tom jednom má pravdu ten, že z odborého sa tu spravilo politikárčenie, ale ja nesúhlasím s tým, že štveme proti sebe budúcich spojencov. Ja si myslím, že týmto negativizovaním robím body úbohému Matovičovi a tým jeho predpotopným prisluhovačom ako Dostál, Zajac, Palko a Mikloško.
Re:Re:Tak uz to nechajte tak
Leo | 03.02.2012