Pan, Filo, ste sice inžinier a ja mam iba stredoskolske vzdelanie, ale sprosty nie som. Vy ste predsa iniciovali otazku cicatelky a na uvod celeho tohto vsetkeho ste to dokonca pikantne zahlasili. Prepacte, ale ja povazujem za politikarcenie Vase komentativne uvedenie do diskusie: "Jedna čitateľka našej stránky, zrejme náchylná voliť stranu "Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti" (OĽaNO)...." Potom sa dalej Vy i niektori dalsi pozastavujete nad tym, ze doktorka po kratkej reakcii nechcela dalej reagovat a ze to chcela staihnut. Ja v tomto nevidim ziadnu kampan, naopak, Vy ste rozputali antikampan voci hnutiu uz uvodnou vetou a potom sa to este znasobilo. Mna tiez drazdi to, ze nemozeme deti davat ockovat slobodne, ale chceme proti tomu bojovat tak, ze hned odpalime potencionalnych spojenocov? Vsak toto su udajne nezavisle osobnosti, viete ktore z nich sa dostanu do parlamentu? Je mozne ze nikto, ale co ked sa tam dostane tridsat? A z nich bude desat "nachylnych" (pouzijuc Vas vyraz) v tejto veci iniciovat diskusiu v parlamentom vybore. Vsak kazdy den je nejaka kauza, vcera som sa dozvedel, ze ani Radicova nie je cista, do parlamentu smeruje aj 99percent, novi ludia tam budu. Vsak nestvime vsetkych proti sebe.
Re:Re:Tak uz to nechajte tak
Dusan | 03.02.2012