vies ze dokonca mozes fotografovat a nahravat si policajta v praci?!..... nedavno na neznalost svojich prav a povinnosti doplatili 2ja policajti obvineniami.....pokial som cital
Verejny cinitel je verejny....... to je jeho naplnou prace :-) A kandidat na verejnu funkciu by mal byt dokonca viac sledovany ako obycajny obcan. Alebo chces tvrdit ze taky "frajer" co kandidoval za OL+NZ a pritom kaslal na stavebny zakon a vdaka tomu ze na to niekto upozornil, tak urobil pre ludstvo zle ?! :-) Ved ten clovek chcel akurat ziskat dalsiu imunitu a "moc" a vysmiat sa celemu systemu a najma susedom a vobec inym ludom priamo do xichtu a to pod kandidaturou pod stranou OL+NZ!!!
Kolko je tam podobnych ako on? :-) Ja si uz myslim ze vsetci....
Tiez mi pride velmi rozumne ten text von Mitterpachovej tu ponechat, lebo moze kamuflovat neskor ako chce, toto je JEJ NAZOR, ziadne ockovanie menit nechce, a vyhovuje jej tento stav ako je, a povazuje to za ustavne (a aj pomerne zdarile a dobre) riesenie - tak si to vysvetlujem ja.
Keci o tom "rozumnom rieseni" siri kazda pediatricka, ktora sa chce s tebou "rozpravat" ale len pod jednym ucelom = donutit ta konecne a len a jedine a uz hned zaockovat svoje dieta a prevziat NA SEBA CELE RIZIKO S TYM SPOJENE :-) !
Alebo sa hanbi profesorka za svoj nazor?, tak to potom asi velmi von Mitterpachova charakterom neovplyva.... Mimochodom ako tak citam ten jej "uzasny zivotopis" tak mi je jasne ze s takouto osobou nechcem mat nic spolocne!........dalsia z radu karieristiek co za karieru je ochotna urobit asi cokolvek :-)....
teraz "tetu" co ju platia za to aby sirila o nej samy dobry obraz (za kazdu cenu) asi trochu rozdrapi :-)))))
Re:Re:Re:Re:prof. Horváthová nechce byť uvedená na tejto stránke
NeDlouholudsky | 02.02.2012