Prosím vás mladí ľudia už sa zobuďte z tej naivity čo čakáte od štátu plného zlodejov, vrahov a fašistov. 16.januára som bola v bratislavskej nemocnici a tam som zažila ten profesionálny prístup kvázi lekárov odborníkov na vlastnej koži ako obvykle otrasný prístup, podceňovanie, neochota pomôcť nieto ešte informovať. Keď som sa opýtala aké lieky berie moja dcéra po srdcovom kolapse a načo by mi to hovorili keď tomu nerozumiem a podobné vytáčky. Keď som žiadala pre dcéru psychologičku že vraj načo keď som pýtala sociálnu sestru tak vraj to sa u nej objednáva a je poradovník na ňu. Zavolali ju ihneď aj bez poradovníka keď som pohrozila že idem teraz a rovno sa sťažovať na ministerstvo zdravotníctva .
Ešte je zaujímavé to, že výhovorky majú všetci politickí a zdravotnícki špinavci pokiaľ sa to týka zdravia verejnosti a vraj oni na to nemajú vplyv.
Ale vplyv na zvýšenie svojich platov to majú ihneď a dokážu aj štrajkovať.
Takže ja som ešte nezažila slušného politika za celý svoj život a voliť bola som asi trikrát za život aj to ľutujem je to zbytočné.
Tie kresťanské kreatúry zbedačili tento národ a doviedli do zúfalstva vo všetkom. Radičová je symbolom úplného zdebilnenia tohto národa .
Dvadsať rokov to tu beží takto nasľubujú, oklamú, okradnú.
Takže úprimnú sústrasť večným optimistom len čakajte pozitívne naladení na ďalšiu ranu pod pás od zvolených klamárov a zlodejov.
tvrdá realita
irena | 02.02.2012