a predsatv si ze sa v nemocnici pohybujem mozno viac ako ty a aj na septickych izbach...
ja si mylsim ze na vine je ano 8 vakcin ale rozhoduje bolo podanie choremu? ci nie? kolko zdravych deti tam zomrie na podanie tych vakcin? nebolo to zdrave dieta a to bol fakt...
a nie to mi nevadi pretoze je to preventivne opatrenie statu a ked stat tak rozhodol tak ptm nech plati za dosledky-teda zdravotnu starostlivot...
...proste nikdy nikdy nikdy nezabudnem ako som na trznici v BA videla mamu s kocikom ako vybera rajciny a nad krpcom sa jej tam naklanal nejaky bezdak a kukal do vykladu a kaslal a prskal jej tam nad tym dietatom... a ona? si to tym vyberanim ani nevsimla...co ked mal tuberu?
co sa tyka bcg jasne ma svoje muchy... ale zle hojaca sa ranka, alebo uzliny su stale lepsie ako ziskat peknu plucnu tuberu(ktora ako vieme je medzi bezdakmi velmi in) mozno aj miliarnu , kedze nevies kde koho stretnes a co ma...
a hoci je zrusena... ja si ju kupim(snad sa bude dat) a babo si v juni ked sa narodi zaockovat dam... aj samozrejme s rizikom uzlin atd..
Re:Re:Re:Re:strasne skreslene info
Barborka | 28.01.2012