Milí respondenti, je naozaj smutné ako všetkému čo je v televízii veríte a zároveň sa staráte do remesla ktorému vôbec nerozumiete. Je jasné že média sa snažia po tom všetkom prišiť lekárom ešte viac ako im bolo už doteraz pripísané. Ale teraz k prípadu.
Odpovedzte mi na otázku, keď lekár nedostane príkaz od nemocnice o zrušení povinného očkovania, môže sa riadiť niečím čo počul v rádiu alebo videl v televízii? Bol by sa to bezpodmienečne vyhodený lebo porušil zákon. Tu by som už mohla skončiť, lebo kým lekár nedostane príkaz od nemocnice nemôže sa riadiť ničím iným pokiaľ by dieťa nemalo žiadne zdravotné problémy, čo v tomto prípade nemalo. Jediný vinník je potom v tomto prípade nemocnica ktorá nedoručila príkaz pre lekárov včas.
Matka po príchode do nemocnice musí podpísať informovaný súhlas, lebo inak by tam ani nemohla porodiť, kde potvrdzuje že súhlasí so všetkým čo sa bude s jej dieťaťom diať. Pri jeho podpisovaní by mala matka vyjadrit nespokojnosť. Nebola to prvorodička, takže vie ako to v nemocnici chodí.
Keď už sme pri tom povedzte mi, koľko detí doteraz zaočkovaných proti tuberkulóze v 4. dni po narodení do roku 2012 utrpelo následky?
Navyše všetky ostatné matky ktorých deti boli zaočkované v tento deň si môžu tak isto vymyslieť že nechceli aby ich dieťa nebolo zaočkované.
Veľmi pozoruhodné všímať si ľudí ako reagujú na veci ktorým sa vôbec nerozumejú a s veľkým potešením kritizujú, čo sa dá.
keď ste všetci najmúdrejší
anonym | 16.01.2012