okamzity trest

jan | 03.01.2012

manzelka mi poslala tento clanok. nebudem tu opisovat co by som s dotycnou pani lekarkou a ostatnými vinnikmi najradsej spravil. je to nehorazna drzost . ta lekarka a sestricka ktora poslucha nariadenia nemaju v zariadeni ktore ma pomahat ludom co robit. presne to opisal uz niekto predo mnou. oni nepomahaju, praktizuju ,,nacizmus,,(pardon ak sa to niekoho dotklo) spravnejsie povedane praktizuju zmyslanie chorych mozgov. pani doktorka by si mala ist trochu posediet do chladku, pretoze nielen porusila zakon niekolkokrat ale co je dolezitejsie ohrozila zivot novonarodeneho cloveka (hlavne tym ze sa vopred neinformovala o dedicnych chorobach rodicov) kazdopadne by ju mali z nemocnice ako zamestnankinu prepustit. tak isto aj sestricku . pretoze sa mi nezda aby obidve ako zamestnankine nemocnice nevedeli o zruseni ockovania. ak to vedela sestricka mala protestovat a informovat nadriadenejsieho o zameroch pani doktorky. vazeny zijeme na slovensku a tu demokracia nieje a nikdy nebola. demokracia v state je len vtedy ak je povolena domobrana s pravom vlastnit zbran na okamzite zastrelenie skodnej. v tomto state ma vacsie pravo zlodej a idot.

Pridať nový príspevok