Milá Silvia,
bezpečnosť očkovania spochybňujú špičkové vedecké kapacity s dvomi titulmi pred menom a tromi za menom, tak nerozumiem, prečo Vám vadí, keď bezpečnosť očkovania spochybňuje človek s jedným jediným titulom pred menom a žiadnym za menom.
Čo robí človeka odborníkom na očkovanie? Nie náhodou porozumenie imunológii, výrobe vakcín, ich pôsobeniu v ľudskom tele atď.? Ak je to tak, ako môžete vedieť, že nemôžem tomu rozumieť? Len preto, že nemám pred menom taký istý titul ako Vy? :-)
Možno ste si to ešte nevšimla, ale veľmi často sa odvolávam na práce Vami spomínaných vedcov a odborníkov, tak nejak nerozumiem, s čím vlastne máte problém. Lebo mi to pripadá ako protirečenie: že vedci a odborníci sú na jednej strane v poriadku, na druhej strane (keď ich citujem ja) nie sú v poriadku. Tak sa nejak rozhodnite, lebo nejde jedno aj druhé naraz.
A úprimne, vôbec by som nechcel, aby ste boli lekárkou môjho dieťaťa ani kohokoľvek iného, na kom mi osobne záleží, keď prajete iným (v tomto prípade mne), aby ťažko ochoreli. Ľuďom s takouto morálnou výbavou by som zveril nanajvýš kopanie kanálov alebo škrabanie zemiakov.
Re:Vazeni citatelia tejto nezmyselnej stranky a vobec...
Ing. Marián FILLO | 08.12.2014