Reklamu v časopisoch zaplatila firma, ktorej majiteľ je z presvedčenia za slobodnú voľbu v očkovaní. To si pokojne môžete overiť v tom-ktorom časopise, že kto bol zadávateľom reklamy.
Mňa osobne však tento pán neplatí - nemám s ním žiadnu pracovnú zmluvu, žiadnu dohodu o vykonaní práce, ani nič podobné. Akurát mi 2x preplatil cestovné, keď odo mňa chcel určité konzultácie tvárou v tvár, pričom výdavok mi nechal.
Čo sa mojich príjmov týka, niekoľko ľudí sa rozhodlo finančne podporiť osvetovú činnosť v oblasti očkovania, ktorú robím. Niektorí dávajú po troške každý mesiac, niektorí čosi viac raz za dlhší čas. Ide len a len o súkromné osoby, z ktorých viacerí zarábajú tak, že veľmi na rozdávanie nemajú. Celkovo to je v priemere za posledného pol roka hlboko pod minimálnou mzdou.
Druhú časť mojich príjmov činí predaj kníh na http://www.dary-zivota.sk (to hodí mesačne čosi málo cez 100 €) a tretia časť mojich príjmov je, keď sa mi na besede pozbierajú na viac než cestovné. To býva ale v zásade len pár drobných raz za dva týždne počas besednej sezóny (ktorá trvá menej než polovicu kalendárneho roka).
Toľko moje "daňové priznanie".
Položme si však otázku, kto platí Ladislava Meliška za jeho mimoriadne "vtipné" komentáre na stránke, ktorá podľa neho nemá úroveň, a teda mu vlastne musí činiť utrpenie čítať ju.
Pán Meliško, koľko zarábate Vy?
A koľko zarába doc. Krištúfková (vrátane príjmov od výrobcov vakcín)?
To by ma teda naozaj veľmi zaujímalo.
Re:Re:Podvod
Ing. Marián Fillo | 09.12.2011