Strasne mudro napisane to je. Len mi povedzte naco pichat malym detom jedy do tela ked sa im protilatky nevytrvoria a mozno bude mat neziadnuce ucinky po ockovani. Nemate ani potuchu co je to trpiet 30 rokov autoimunitmym ochorenim ako alergia ci astma, cukorvka, hypotyreoza, ekzem. Dopriala by som to kazdemu takemuto mudrlantovi ako Vy. .Ja nepotrebujem ziadne blbe statistiky, Ja mam osobne skusenosti a mimochodom robim v odbore. Radsej nech to dieta ochorie kym je male a lahko sa zotavi, vytvori si imunitu a hotovo. Nez ked sa z neho stane dospely a bude mat vlatne dieta raz a to ochorie napr, na kiahne a chyti take ovcie kiahne v dospelosti. Dakujem pekne. Tak sa tu radsej neohanajte so statistikami a nenahravajte farmaceutickym firmam a lekarom ktory bohatnu na hluposti a naivite ludi. Ockovanie by mala by slobodna volba, nech sa kazdy rozhodne sam. Ved je uplne sialene aby sa ockovalo dieta s chorou imunitou a skoncilo na vozicku alebo mrtve.Ockujte si vy len pekne svoje detsko a nemontujte sa do inych ludi!!!!
Re:korektne fakty
Kamily | 06.09.2011