Ďakujem takýmto maminám

Michal | 03.09.2011

Skutočne každá takáto tuposť ma len presviedča, že ja rodič ktorý neočkuje som ďaleko zodpovednejší ako Vy. Prečo ? Lebo viem prečo to robím a má to rozumné a podložené dôvody, Vy ste asi niekde úplne inde. Pri písaní tohto mailu ste si zdá sa vystačili zo znalosťami prvého stupňa zš. Ja osobne by som odobral dieťa Vám(ak ste skutočne dospelá osoba), pretože dospelý človek s takými znalosťami o tom čo je pre deti dobré by ich nemal vychovávať. Prosím Vás, pred menom mám titul aj za menom o chvíľu ale poučte ma a vysvetlite mi pár veci.
Keď rodičia podľa Vás nemôžu rozhodovať a právach a slobodách svojho dieťaťa, kto teda? Štát? Pediater? Alebo pokladáte detský plač pri očkovaní za súhlas?
Tetanus dostanete aj keď ste zaočkovaný, rozdiel je len v priebehu, ale to isto viete. No a koľko veľa detí dostalo za rok 2010 tetanus? Áno bol to až jeden ujo v dôchodcovskom veku, ktorý žije. Keď prestaneme očkovať proti tetanu tak čo sa stane? Nič, lebo samozrejme vieme ako sa tetanus šíri, že pani matka.
Moja dcéra ma právo na zdravý vývoj a preto nebola očkovaná a ani doteraz chorá (1 rok). No a Vaše deti majú väčšiu šancu dostať čierny kašeľ ako to moje. Pretože 60% tých čo mali čierny kašeľ bolo očkovaných. Ako moje neočkované dieťa ohrozuje Zaočkované deti. A nie že rodičia týchto deti nemali svedomie ich neočkovať, to nie je o svedomí, to je sedliackom rozume, ale sprostejší sa odstavia samy. Ale úplne najviac sa mi páči: "Migrácia obyvateľstva v dnešných dobách tieto nákazlivé choroby znova roznáša po celej Európe vďaka štátom, kde povinné očkovanie nebolo zavedené."
No a ja by som strašne chcel vedieť, že ktoré štáty to povinne neočkujú a roznášajú tie strašne choroby o ktorých viete tak veľa. Veď to je aj reportáž do hlavných správ. Vážne nebuďte tajnostkárka a prezraďte to, určite ste si to nevytiahla len tak päty. Treba na to skutočne upozorniť lebo okrem Vás o tom nik netuší.
Vopred ďakujem za odborné odpovede.

Pridať nový príspevok