Vy ste vakcinacia proti zdravemu rozumu

MUDr. | 23.01.2013

Pan inzinier bud Vas zabudli vychovat alebo je Vas problem zavaznejsi.

S absolutnym rozhorcenim musim konstatovat, ze Vasa drzost s akou narabate s informaciami je nekonecna.
Polovicate pravdy vytrhnute z kontextu prezentujete ako jedine mozne tezy a sam sa staviate do pozicie odbornika na medicinske otazky, ktorych zavaznost ma nedozierne ucinky.

Zaroven si zvysujete popularitu, ktoru nasledne predavate a odporucate na dalsie spracovanie podla vasho receptu na pravdu. Spravate sa ako bulvarne media, ktore sa k informaciam stavaju ako k surovine, ktoru je potrebne najskor spracovat, vyrobit produkt a nasledne predat.

A co je zo vsetkeho najhorsie je fakt, ze ste ochotny riskovat zdravie Vasej rodiny, len aby ste deklarovali svoje presvedcenie a postoj. A na obdobny postup vyzyvate aj inych ludi.

Pan inzinier Vy ste nebezpecny pre spolocnost. Ste extremne zmyslajuci clovek, ktory ma potrebu zachranovat svet no nedokaze sa nan pozerat inac, iba cez seba a benefity ktore by z toho pre Vas mohli vyplyvat.

Ako psychiater by som sa rad dockal dna ked vznikne vakcina proti narcistickej poruche osobnosti a bude povinna. Predide sa tak osobnostiam aku mate vy a svet bude krajsi, bezpecnejsi, mierumilovnejsi a celkovo lepsi.

Moje odborne odporucanie je: venujte sa manualnej, no zaroven tvorivej praci. Naplni Vas to pocitom zmysluplnosti. Budete vyrovnanejsi a pre okolie uzitocnejsi. Bude Vas to viac tesit a celkovo budete stastnejsi. Ak v tom vytrvate a budete disciplinovany v kazdodennych cinnostiach, dostavi sa aj vytuzene uznanie. Tym sa naplni Vasa nenaplnena potreba zblizenia sa so svojim okolim a ziskanie dolezitosti a lepsieho postavenia v skupine.

Vela uspechov prajem.
s pozdravom MUDr.

kvalifikacia:
atestacia zo vseobecneho lekarstva
atestacia z klinickej psychiatrie,
atestacia z klinickej psychologie,
5 rocna prax na psychiatrickom oddeleni,
11 rocna ambulantna prax,
absolvovany vycvik kognitivno-behavioralnej terapie KBT

(prispevok je anonymny zamerne nakolko s Vami nechcem mat nic osobne a uz vobec s Vami nechcem mat ziadny kontakt. V praci mam takych ako Vy viac ako je niekedy unosne)

Pridať nový príspevok