Letak zahrna uplne vsetky informacie, ktore by sa mali dostat do podvedomia ludi a zaujat ich. je naozaj kvalitne pripraveny. ja by som na konci letaku nechala trocha miesta pre "otazky a odpovede". dat dokopy otazky, cca päť najcastejsich, ktore najviac ludi zaujimaju. napr. mna sa casto pytaju, 1. na zaklade coho som sa rozhodla neockovat? 2. preco citam neziaduce ucinky, ked ich ma kazdy liek? 3. co sa stane, ked dieta ochorie na (ne)ockovane ochorenie, daju sa ochorenia, proti ktorym sa ockuje liecit beznym sposobom? 4. co sa stane, ked pride ockovane dieta, ktore je prave chore ( napr. ma cierny kasel ) do kontaktu s mojim neockovanym? 5. lekari mi tvrdia, ze ochorenia, proti ktorym sa ockuje, su smrtelne, ak sa dieta nakazi, je to pravda? s tymito otazkami sa najcastejsie stretavam. niektore sa v niecom podobaju, ale v principe su vzdy najcastejsie polozene. a zo psychologickeho hladiska to funguje asi tak, ze ludia sa vzdy najviac pozru na zaciatok a koniec papiera ( obratia, prevratia ), a az ked ich nieco zaujme v uvode alebo zavere, tak si prezru cely papier/letak. mozno by teda tieto otazky a odpovede boli dobrou volbou na zaujatie a tym aj docitanie celeho letaku. co sa tyka odpovedi, tak ma samozrejme presvedcilo to, co citam, vedecke prace, studie, poznatky, reakcie od lekarov, ktori neockuju a pod. vela odpovedi som nasla prave na tejto stranke, takze urcite ich vsetci, ktori ju navstevuju poznaju.
Otazky a odpovede
Tana | 31.08.2011