Očkovanie u dcérky pád na samé dno

Martina | 29.01.2018

Ahojte našla som tuto stránku až teraz, inak by som už napísala veľmi dávno akú mame skúsenosť u nás. Moja dcérka sa narodila ako zdravé babetko napredovala, bola veľmi šikovná ako 5 mesačná sedela sama pekne sa hrávala každú hračku si vedela zobrať do rúk všetko bolo v poriadku až po očkovani MMR vakcíny po podaní sa moje dieťa zmenilo úplne.. Ma druhý deň sa moje dieťa zmenilo zo živého dieťaťa na niaku babku bez života.. Kde som ju posadila tam sedela ale čo horšie vtedy mala už polroka a veľa veci chodenie rozprávanie ovládala a po očko prestala nevydala ani slovko prestala ukazovať mala strašne záchvaty plaču začala sa báť ľudí o to horšie nevedela chytiť hračky do rúk bola taka nemotorna a oto horšie ani lyžičku neudržala v ruke a chodenie po schodoch alebo vyliezť niekde to už v žiadnom prípade ona aj chodenie mala zle chodila ako ročne dieťa čaptavo no bolo to hrozne motorika úplne zla.. Viete poznáte svoje dieťa a vieme aké boli naše deti a aké sú teraz a je to vyditelne a ešte vám povedia že to není očkovaním je to smutné moje dieťa ostalo nerozpravajuce a vyvojovo je pozadu musím ju kŕmiť pomáhať obliekať je nemotorna a to už bude mať 6 rokov.. Bude mať na trvalo následky vďaka očkovaniu.. Narodila sa my druhá dcérka a nikdy ju nedám zaočkovať už som si aj zaplatila pokuty mne to nevadí ale nenechám si z mrzacit aj druhé dieťa je to smutné že toto nevydia lekári a človek bojuje za svoje dieťa a vie že to dieťa bolo zdravé. Som rada že som tu mohla napísať svoj príbeh len tak v rýchlosti aspoň Martina

Pridať nový príspevok