Čo ste čakali od tej ludry nekvalifikovanej. Asi kým by sa mala obklopiť, keď na našom území sa už asi nenachádza normálny človek. Jednoducho ak raz sa dostane do funkcie tak platí kto nejde s nami ide proti nám. Potrebujú svine riadne sa nabaliť a čože tam život dieťaťa je pre nich ako kus papiera. Nemám tak čože kúpim si druhý.
Ten debil čo toto napísal je vedľa, nakoľko tu nejde o nijaký očkovací kalendár ale len a len o vakcíny , ich kvalitu a diskutabilný účinok. Pre mňa to nie sú už nijakí páni a tobôž nie lekári .
Museli by si to najprv zaslúžiť.
Taká GENOCÍDA malých detí aká sa pácha od slávnej nežnej revolúcie nemá v dejinách ľudstva nijakej obdoby.
V tejto krajine ešte nikdy nebola sloboda a ani len tak rýchlo nebude.
Chorí sú aj dospelí pretože konzumujú sajrajty z lekární tzv. lieky.
Prečítajte si príbalové letáky na nete od ľubovoľných liekov ich zloženie.
V živote nemôže byť vyliečený kto to berie ani zdravý. Je to čistá chémia a stabilizátory plus riadne karcinogény.
Viď príklad z praxe: lekár mi naordinoval proti depresiam lieky u ktorých sú nežiadúce účinky POKUS O VRAŽDU A SEBEVRAŽDU.
Pokus o vraždu som skoro chcela uskutočniť keď moje nevinné vnúčatko dostalo rakovinu potvrdenú z povinného očkovania. Ale nevedela som kde zohnať toľko munície aby sa ušlo všetkým vakcinacistom lebo sú už premnožení ako medvede a tak isto aj chránení.
Len príroda je všemocná a začína si vybavovať účty na tejto zemi je to zrejmé každý deň. Modlím sa aby stihla odstrániť týchto podliakov kým nestihnú povraždiť ďalšie deti.
neužívajte lieky fašistických farmafiriem
irena | 22.07.2011