Vážený pán Ing. Fillo!
Nedá mi nereagovať na Váš príspevok ohľadne prof.MUDr.Svetoslava Dluholuckého CSc.
Pred 34 rokmi bol môj malý syn veľmi vážne chorý.V okresnej nemocnici mu nevedeli dlhý čas určiť diagnózu a pripravovali ma na najhoršie. Po jednom telefonickom dohovore s MUDr.Dluholuckým v neskorých nočných hodinách sme syna previezli na detské oddelenie Roosveltovej nemocnice v Banskej Bystrici. Po dvoch týždňoch po správne určenej diagnóze a liečením MUDr.Dluholuckým sme syna odvážali domov. Do svojej dospelosti už nebol nikdy vážne chorý a dnes je otcom dvoch zdravých synov. Od roku 1978 sledujem prácu a úspechy v liečení detí MUDr. Dluholuckým a nechápem prečo Ste uverejnili taký štvavý článok proti jeho dlhoročnej práci v prospech zdravia našich detí. Prečítali Ste si vôbec jeho publikované práce? MUDr. Dluholucký zachránil životy mnohým deťom. Koľko Ste ich zachránili Vy? Uveďte na internete aspoň jedného človeka. Ako si vôbec dovoľujete urážať človeka, ktorý vykonal veľký kus práce v prospech zdravia našich detí. Pomohli Ste mu pri vývoji a stavbe prvej inkubátorovej sanitky na Slovensku? Koľko ľudí Ste zachránili pred otravou jedovatých húb?
Poznám viacerých , ktorí žijú len preto, že sa našiel niekto, komu záleží na tom aby nezomierali deti, otcovia a mami. Aby neplakali otcovia a mami za svojimi deťmi a siroty za svojimi rodičmi. Čo ste spravili Vy v prospech ľudstva? Nehanbíte sa pán Ing.Fillo? Ak chcete z blamáže ,ktorú Ste spôsobili so cťou vyjsť, ospravedlňte sa MUDr. Dluholuckému.
Vaše ospravedlnenie bude prvým Vašim počinom v prospech ľudstva.
Nehaňte tých,ktorí uzdravujú naše deti i dospelých
Mária | 03.12.2012