Očkování Silgard

Jana Neborová | 29.09.2014

Dobrý den paní profesorko, mám 14letou dceru a obracím se na Vás s prosbou o radu. Má dcera je ročník 2OOO, chodíme na revmatologii, alergologii, ortopedii, endokrynologii, ve 13letech nám dětská lékařka nabídla očkování proti rakovině děložního čipku, vzhledem k zvýšeným protilátkám na revmatologii a endokrynologii lékaři váhali a v březnu souhlasili s očkováním, za dva měsíce měla být přeočovaná, ale k tomu nedošlo, z důvodu stálé nemocnosti, volala jsem o prázdninách výrobcům vakcín, kontakt jsem si našla na internetu a ti mě řekli, že může být očkována i v září, když jsem šla v září s dcerou letos poprve ke gynekologii z důvodu, že dostala menstruaci po 14dnech, tak paní doktorka, zjistila, že Lucka má straptokoka a dostala na to krém a že ji praskla cysta, proto to krvácení, ale okamžitě chtěla Lucku očkovat, když jsem ji řekla, že má jen jedno očkování, trvá na třech nových očkování a okamžitě a že jsem ji tou jednou dávkou ještě ublížila, byla jsem z tohom zoufalá a znovu volala do Prahy , kde mě řekli tentokrát, že nemůže už dostat druhou dávku, že je pozdě, ale, že může dostat jen druhou dávku a to po půl roce a to bude stačit, ještě jsem si to ověřila, v Olomouci na očkovacím centru a tam mě také řekli, že stačí druhá dávka, zeptala jsem se ještě, že jestli to není špatné, že ta injekce je už půl roku v ledničce a byla už venku připravená k očkování, řžekli, že to nevadí, obracím se na Vás v zoufalství s prosbou, zda nevíte, jestli dcera, může zůstat bez aplikace už dalších injekcí, když dostala tu první dávku, nebo zda očkovat úplně znovu všechny tři, nebo zda stačí už jen to druhé očkování po půl roce po prvním. Prosím a velmi děkuji za odpověd, jsem velmi zoufalá, protože mám doma staršího syna, který má autoimunitní onemocnění, nevím po čem, ale život syna je velmi bolestný. Děkuji z celého srdce. Jana Neborová email [email protected] tel.731190406

Pridať nový príspevok