tisíckrát vďaka

irena | 04.09.2011

Ďakujem za vaše stanovisko postoj a vzdelanie, že ste toto slovensko takto obohatili a usadili toho starého blbečka. Jednoducho toto je vraj popredný lekár a ešte súdny znalec. Viete aký je toto prehnitý štát no hnus žiť na slovensku. Slušní ľudia a rodičia detí sú tu umlčovaní.
Mne ochorela vnučka po povinnom očkovaní na neuroblastom a keď som toto povedala na detskej onkológii v Bratislave že je to z vakcín tak s nami zaobchádzali ako so zajatcami vyhadzovali nás z nemocnice mňa aj zaťa, nakoľko dcéra to nezvládala tak sme jej s malou pomáhali.
Keď sme sa nedali tak aby som nemala kde spať vyhodilo ma vedenie onkológie z ubytovne ktorú financuje liga proti rakovine večer na ulicu.
Teraz viem prečo. Aby sa aj ostatní rodičia nedozvedeli prečo je onkológia preplnená deťmi cirka od pol roka do štyroch rokov. takmer so všetkými som rozprávala a každé malo zlú reakciu po očkovaní.
Samotní lekári sa vyjadrili, že nikdy tam nebolo také preplnené oddelenia ako po roku 2000 .Vieme že vtedy boli pridávané povinné vakcíny.
Beda tomu kto to zistí slovenská inkvizícia je pripravená na jeho prenasledovanie .
Ešte raz veľké ďakujem , lebo tu je veľmi ťažko žiť. Priniesla ste nám spolu s pani dr. Elekovou svetlo a nádej do ďalšieho života a boja so slovenskými primitívmi v bielych plášťoch.

Pridať nový príspevok