Re:Re:Re:Re:Žiadosť o opravu

Peter J | 19.06.2011

Vážený pán Fillo,

Vaše pocity sú mylné. V prvom rade nevykrikujem - moja slušne aj keď dôrazne formulovaná výtka smerovala k tomu, že sa na Vašej stránke objavila odpoveď prof. Dluholuckého z našej poradne v podobe, ktorá evokovala mylný dojem, že napísal "komentár" pre Váš web, čo sa mi bez uvedenia spomenutej poznámky nezdalo korektné. Ako som písal, s jej znením som absolútne OK, a teda som nežiadal od Vás nič "nemožné".

Po druhé: článok tu visí od 15.6. (streda), ale poznámka sa objavila až v piatok chvíľu po mojom komentári - možno je to skutočne náhoda, nemienim Vás z ničoho obviňovať a o to tu ani nejde. Dôležité je, že je. :)

Po tretie: nepovažujem za podstatné vysvetľovať Vám proces, ktorým pribúdajú odpovede v poradni na stránku Sprievodca očkovaním, no keď už ste to načali a nejde o "chybu", tu je vysvetlenie: otázku z poradne forwardujem odborníkovi a akonáhle príde od neho odpoveď, preposielam ju mailom pýtajúcemu sa (často ide o aktuálne veci a prioritou je, aby bol najprv informovaný pýtajúci sa a až potom ostatní návštevníci webu). Otázku a odpoveď následne pošlem nášmu brigádnikovi, ktorý ich nahadzuje do redakčného systému (za predpokladu, že pýtajúci neuvedie, že si neželá, aby sa jeho odpoveď s krstným menom/nickom objavila na webe). Kedysi som to robil sám, ale zaberalo mi to príliš veľa času. Náš brigádnik má aj iné povinnosti (študuje VŠ, práve končí semester) a k odpovediam sa dostáva z času načas a vo väčších "várkach" - preto sa to na webe zatiaľ neobjavilo. Aby som to zhrnul: je dôležité, aby odpoveď dostali najprv samotní pýtajúci sa mailom a jej zverejnenie na webe som - až do Vašich aktuálnych výpadov voči mne - považoval za sekundárne.

Na záver mi dovoľte pripomenúť, že na Vás nijako neútočím a neželám si, aby ste útočili ani Vy na mňa.

S pozdravom a prianím peknej nedele

Peter

Pridať nový príspevok