Nie je pravdou, že som tú poznámku uviedol až na základe Vašej sťažnosti.
Poznámku som napísal skôr, než som si všimol Váš diskusný príspevok.
E-mail na osobu, čo sa pýtala prof. Dluholuckého, predsa máte, tak si to môžete overiť u nej, že som ju niekoľkokrát v stredu a štvrtok (teda skôr, než ste sa ozval Vy) žiadal o preposlanie celého mailu od prof. Dluholuckého, čo od Vás dostala, a to práve kvôli dôkladnej citácii zdroja.
Keďže však nakoniec vysvitlo, že ten mail zmazala skôr, než by mi ho stihla preposlať, nemal som čo uviesť do zdroja. Tak som doplnil tú poznámku. A až po tom, ako som ju doplnil, som si všimol Vašu sťažnosť.
Pritom odpoveď prof. Struneckej i Dr. Elekovej na vyjadrenia prof. Dluholuckého sme dostali už v stredu večer. Hľadal som tú odpoveď prof. Dluholuckého na stránke SprievodcaOckovanim.sk, ale márne. Takže mi neostávalo nič iné, len zverejniť ju na našej stránke, inak by som nemohol zverejniť reakcie prof. Struneckej a Dr. Elekovej.
Takže pre budúcnosť: upracte si, prosím, najprv na vlastnom piesočku a nežiadajte od iných principiálne nemožné veci.
P.S.: Z celého vášho vykrikovania mám taký pocit, že sa svoju vlastnú chybu (nezverejnenie odpovede prof. Dluholuckého na webe SprievodcaOckovanim.sk zároveň s jej preposlaním dotazovateľke) snažíte zvaliť na mňa. To bol ale pekne nepodarený pokus...
Re:Re:Re:Žiadosť o opravu
Ing. Marián FILLO | 18.06.2011