Prepáčte, ale ako som mohol uviesť odkaz na stránku SprievodcaOckovanim.sk, keď to na tej stránke ešte ani v tejto chvíli nie je???
Zamyslel ste sa vôbec nad tým, čo ste mi práve napísal? Napísal ste:
"Je pre mňa zarážajúce, že Vám neprekáža čerpať z inej stránky bez uvedenia zdroja,"
Zdrojom bol e-mail, ktorý prijala autorka otázky od prof. Dluholuckého prostredníctvom Vás. Ten zverejnila na verejnom diskusnom fóre, odkiaľ som to okopíroval sem. Žiadal som ju najmenej 3x, aby mi preposlala ten mail, nech ho môžem zverejniť celý aj s hlavičkou. Na moje nemilé prekvapenie mi však nakoniec napísala, že mi ho preposlať nemôže, lebo ho už stihla zmazať. Na jej vyjadrenie som dlhé hodiny čakal a keďže som nepochodil, tak som práve teraz pridal "Poznámku redakcie", kde to je vysvetlené.
S čím teda máte problém?
Keby ste sa ozval až po zverejnení na SprievodcaOckovanim.sk, tak nepoviem, ale toto je od Vás naozaj úbohé. Ako mám uviesť odkaz na neexistujúci (prípadne verejne neprístupný) zdroj???
A keď už Vás mám na linke, to Vám Pfizer tak strašne málo platí, že to musíte dávať robiť brigádnikovi? Alebo máte redakčný systém tak zložitý, že to nezvládnete Ctrl-C Ctrl-V sám?
Re:Žiadosť o opravu
Ing. Marián FILLO | 17.06.2011