Tento váš príspevok som našla náhodou, nie cielene. Celý Váš štýl zas mne pripadá tak, že ste svoje dojmy vyhlásili za fakty. Vy máte dojem, že ak napr. ak J.V. povie, že dokument je odborný, tak zhadzuje P.A.V. Ale on ho nezhodil. To je Váš dojem. Konkretizujete vakcínu proti ružienke, ale o tej konkrétne nebola reč. Píšete, že "sa málo snažil". To je zas Váš dojem. "Ignoruje, "zabudol", "neuvádza" - prečo by mal povedať všetko, čo sa VÁM ZDÁ podstatné - zas Váš dojem. Ja mám zas veľmi zlý dojem z Vášho štýlu, práve z toho, že ako sa zdá, je s Vami ťažké diskutovať, lebo ste presvedčený o svojej neomylnosti - "nad Slnko jasnejšie" - pre mňa to napr. jasné ako Slnko nebolo. Neupieram Vám právo na Váš dojem, či názor, ale myslím si, že je veľmi trúfalé odsúdiť niekoho verejne na internete slovami, že ide o "hriech hrubého zrna" a pod. Pretože existuje aj také niečo, ako osočovanie - a to je to, keď niekomu pošpiníte dobré meno na základe Vašich dojmov, ktoré - aspoň to by ste si mohli kriticky priznať - môžu byť nepravdivé. Predstavte si, že by som teraz ja na základe môjho dojmu napísala článok: Ing. Fillo hrubo osočoval". Alebo že ste osočoval mňa, keď ste zas na základe svojho domu napísali, že Vám podsúvam, to, že vraj J.V. je v zásade zlý človek. Mne je ľúto zas to - prepáčte - ale na takejto úrovni nedokážem diskutovať.
Re:Re:Obhajoval?
Mgr. Mária Schindlerová | 09.06.2011